Tällä sivulla esitetään Vietto-verkkokaupan käyttöehdot. Vietto.fi on Vieton ( yritystunnus 2151689-0 ) verkkosivusto ja -kauppa, joka myy Vietto-tuotemerkin tuotteita suoraan kuluttajille.

Tilaukset ja toimitus

Asiakas tekee sitovan tilauksen verkkokaupassa lisätessään tuotteet kaupan ostoskoriin ja maksaessaan ne. Tilauksesta lähtee tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilatut tuotteet toimitetaan postin postipakettina tilauksen yhteydessä syötettyyn osoitteeseen ellei toisin ole sovittu. Tarvittaessa paketti voidaan ohjata myös Smart-postiin. Asiakas vastaa antamiensa tietojen (nimi, osoite ja puhelinnumero) oikeellisuudesta. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta eli kannattaa huolehtia että paketit tulevat noudettua ajoissa. Valitettavasti noudon viivästymisen takia Vietolle palautuvista paketeista joudumme veloittamaan 10 euron maksun, sillä Posti veloittaa palautuksesta. Maksu vähennetään hyvityksestä.

Tilaukset on mahdollista myös noutaa Helsingistä Ompelimo M. Suviselta. Ompelimo sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Kehruutie 1 LH 4 00410 Helsinki. Tästä kannattaa laittaa viestiä joko tilauksen yhteydessä tai erikseen sähköpostitse niin sovitaan noutoaika.

Maksut

Tilausten maksuissa on mahdollista käyttää kolmea eri maksujen välittäjää: Paytrailia, joka tarjoaa laajan joukon eri maksutapoja, mm. suomalaiset verkkopankit, Stripe-palvelua, joka tarjoaa luottokorttimaksuja ja PayPal, jonka kautta on mahdollista maksaa luottokortilla myös ilman varsinaista PayPal-tiliä.

Paytrail Oyj (2122839-7) toimii maksupalveluntarjoajana yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteet tulee palauttaa asiakkaan kustannuksella alkuperäisessä kunnossa ja tuotteen mukana tulee olla kaikki tuotteen osat (esim vyö). Vietolla on oikeus olla palauttamatta tuotteen hintaa kokonaan tai osittain jos tuote ei ole alkuperäisessä kunnossa. Hyvitykset suoritetaan sitä maksupalvelua käyttäen millä alkuperäinen maksu on suoritettu.

Edullisinta postipaketin lähettäminen on postin verkkosivun kautta posti.fi, kun paketin ostaa sitä kautta pienen paketin hinta on 6,90,- Tämä on erittäin suositeltava tapa lähettää palautukset, mutta jos mieluummin käytät jotain muuta toimijaa niin sekin sopii.

Palautustiedot:

Osoite:

Minna Kaartinen / Vietto

Uksinkuja 4 as 1

07970 Ruotsinpyhtää

sähköposti: info@vietto.fi

puhelin: +358407608119

Palautukset on mahdollista myös tuoda Helsingissä Ompelimo M. Suviselle. Ompelimo sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Kehruutie 1 LH 4 00410 Helsinki. Tästä kannattaa laittaa viesti tiedoksi sähköpostitse.

Virheet ja reklamaatiot

Vieton tuotteiden on tarkoitus olla virheettömiä ja ehjiä. Noudathan tuotteen huolto-ohjeita ja käsittelethän vaatteita niiden vaatimalla varovaisuudella. Kaikki materiaalit eivät kestä samanlaista käsittelyä, esimerkiksi villa kutistuu kuumassa pesussa. Neuloksia voi olla tarpeen kuositella eli varovaisesti venytellä mittoihinsa kosteana pesun jälkeen. Jos kuitenkin havaitset tuotteessa virheen, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostiosoitteeseen: info@vietto.fi