Blog

Vietto ja Paloni avaavat kesäkaupan Strömforsin ruukissa, Loviisassa. Kauppa avautuu 11.5. klo 16 ja avajaispäivänä ollaan auki klo 20 saakka. Siitä eteenpäin myymälä on toukokuun avoinna viikonloppupäivisin klo 11 – 18. Kesäkuun alusta ollaankin sitten avoinna joka päivä! Myymälä sijaitsee ihastuttavassa ympäristössä ruukin ytimessä tallin alakerrassa avarassa alakerran tilassa.

Vietto pellavamekko ja aurinkolippa

Aukioloajat:

Avajaiset 11.5. klo 16 – 20

toukokuussa muuten la-su klo 11-18
kesäkuussa joka päivä klo 11 – 18
heinäkuussa joka päivä 10 – 18
elokuussa 1.-11.8. joka päivä 10 – 18, 12. – 31.8. joka päivä klo 11 – 18
syyskuussa la-su 12 – 18

Vieton ystävämyynti tekee paluun Malminkartanoon, Helsinkiin. Tapahtuma järjestetään useamman vuoden tauon jälkeen jälleen kivijalassa pelkän verkkotapahtuman sijaan. Ystävämyynti pidetään lauantaina 19.11.2022 Ompelimo M. Suvisen liikkeessä klo 11 – 16. Tapahtumaan tulee myyntiin samplekappaleita, värierien viimeisiä ja lievästi II-laatuisia tuotteita edullisin tasahinnoin. Kannattaa tulla tekemään edullisia löytöjä! Myös Vieton verkkokauppaan tulee Outlet-osioon myyntiin joitain tuotteita, mutta aletuotteiden valikoima tulee olemaan liikkeessä laajempi.

Tule tutustumaan suomalaiseen muotoiluun lähiössä, junalla pääsee perille tuossa tuokiossa. Ompelimo M.Suvinen sijaitsee osoitteessa Kehruutie 1 LH 4. Malminkartanoon on helppo tulla Kehäradan junalla (P tai I suunnasta riippuen). Ompelimo on Malminkartanon aseman tunnelin pohjoispäässä.

Tilaathan lahjaksi tulevat tuotteet Vietolta hyvissä ajoin, viimeistään torstaina 16.12.2021, tämä siksi että Ompelimo M. Suvinen jää ansaitulle kahden viikon joulutauolle. Vietolla on hyvin pienet varastot tuotteita ja on mahdollista että tilaamasi tuotteet tehdään vasta tilauksesi jälkeen. Jos kuitenkin lahjan hankkiminen lipsahti pitkäksi niin onneksi on lahjakortit, ne voi tilata vaikka viimeisellä minuutilla sillä lahjakortti tulee sähköisenä perille!

Rauhallista joulunaikaa! ❤️

Pitkän tauon jälkeen Vietto osallistuu yhteen joulutapahtumaan, nimittäin Strömforsin ruukin jouluun Ruotsinpyhtäällä. Koronan edelleen jyllätessä osallistuminen Helsingin isoihin myyntitapahtumiin ei tuntunut niin houkuttelevalta idealta, mutta pitkästä aikaa olisi kiva päästä tapaamaan asiakkaita jossain tunnelmallisissa joulumyyjäisissä. Siihen mitä parhain vaihtoehto onkin Strömforsin ruukin joulu ja sinne kannattaa tulla fiilistelemään tunnelmaa kauempaakin, sillä ympäristö on mitä ihastuttavin vanhoine rakennuksineen ja jouluvaloineen!

Strömforsin ruukin joulu järjestetään siis lauantaina ja sunnuntaina 4. – 5. joulukuuta klo 10-15 ruukin viehättävässä miljöössä. Vietto löytyy Tallinvintin alakerrasta, joka on lämmin tila jotta vaatteiden sovittaminen on mukavampaa. Strömforsin ruukkiin on Helsingistä vain vähän reilun tunnin matka ja vielä lähempänä sijaitsevat Loviisa, Porvoo, Kotka, Hamina ja Kouvola. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Facebook-sivulta: Strömforsin ruukin joulu 2021

Vietto ystävämyynti järjestetään jälleen 25.-30.11.2021 välisenä aikana. Tapahtuma pidetään edelleen kokonaan verkkotapahtumana Vietto-kaupassa, katsotaan olisiko kivijalkatapahtumalle paremmat edellytykset ensi keväänä. Ystärit ovat mahtava tilaisuus tehdä huippulöytöjä edulliseen hintaan, myyntiin tulee esimerkiksi mallikappaleita, värierien viimeisiä ja lievää II-laatua tasahinnoin. Ystävämyyntituotteille tulee verkkokauppaan oma osasto, joten tuotteita on helppo selailla. Tuotteita myös lisäillään kauppaan tapahtuman aikana, joten kannattaa käydä tutkimassa valikoimaa useampaan otteeseen. Aiempina kertoina valitettavasti verkkokauppa on välillä mennyt jumiin kun kävijöitä on ollut paljon, tämänkin vuoksi koitetaan saada uusia tuotteita tasaisemmin tarjolle. Monet tuotteet ovat yksittäiskappaleita eli kannattaa tarttua löytöihin nopeasti sillä ne myydään helposti loppuun!