Vietto merinovillainen kaulahuivi

69,00 

Varastossa

Väri

  • Kainuu
  • Korpi
Clear

Kuvaus

Vietto merinovillainen kaulahuivi on reilun kokoinen ihanan lämmin kaksinkertainen kaulaliina, joka on tehty Suomessa neulotusta 100% mulesing vapaasta merinovillasta. Kaulahuiveissa on kaksi kuosivaihtoehtoa: Korpi, joka on saanut innoituksensa kuusimetsien hämyisestä tunnelmasta ja Kainuu, joka on saanut inspiraationsa vaaramaisemista ja havumetsistä. Molemmat ovat Vieton omia kuoseja.

 

Sopii sekä naisille että miehille!

 

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla, neulottu Orneuleella, Suomessa.

 

Mitat:

Leveys n. 32 cm

Pituus n. 186 cm

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Väri

Kainuu, Korpi

Toimitusajat ja postimaksut

  • Ilmainen toimitus Suomessa 10 päivän sisällä lähimpään postiin tai kirjeet perille saakka. Kotiinkuljetus Suomessa 6,20 €. 
  • Toimitus EU-maihin 10 – 15 päivän sisällä, postitusmaksu pienille tuotteille 8 €, isoille tuotteille 15 €.
  • Muu Eurooppa toimitus 10 – 15 päivän sisällä, postitusmaksu pienille tuotteille 10 €, isoille tuotteille 40 €.
  • Toimitus muualle maailmaan 15 – 20 päivän sisällä, postitusmaksu pienille tuotteille 15 €, isoille tuotteille 50 €.
  • Toimitus postitse. Paketti lähetetään lähimpään postintoimipaikkaan ellei toisin ole sovittu. Jos haluat paketin johonkin tiettyyn postin pakettiautomaattiin tai toimipaikkaan, jätä tilauksen yhteydessä viesti. Voit lähettää viestin myös sähköpostitse osoitteeseen info@vietto.fi.
  • Tuotteet on mahdollista myös noutaa Helsingistä Ompelimo M. Suviselta. Ompelimo sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Kehruutie 1 LH 4. Noudosta kannattaa lähettää viestiä joko tilauksen viestikentässä tai erikseen sähköpostilla niin sovitaan noutoaika.

Materiaali ja hoito

100% merinovilla (mulesing vapaa, neulottu Orivedellä)

Pesu: 30º C käsinpesu
Silitys yhdellä pisteellä

MERINOVILLANEULEEN HOITO-OHJEET
Villaneule ei kaipaa jatkuvaa vesipesua, vaan sille riittää usein tuulettaminen. Kun tilanne vaatii vesipesua, voit pestä neuleen joko varovaisesti käsin tai koneessa hellävaraisessa ohjelmassa (käsinpesuohjelma, villapesuohjelma) 30oC vedessä. Käytä villalle ja silkille tarkoitettua pesuainetta.
Pesun jälkeen neulevaate kannattaa muotoilla kuosiinsa kevyesti vetämällä ja kuivattaa tasossa. Silitä yhden pisteen lämmöllä (max 110°C).
Pehmeäpintaisiin neuleisiin saattaa hankauksesta syntyä nyppyjä. Nypyt voi poistaa käsin nyppimällä tai varovaisesti kashmirkammalla tai nypynpoistajalla, jonka jälkeen neuleen voi silittää höyryttämällä. Nyppyjä saattaa muodostua merinovillaneuleeseen aluksi, mutta se vähenee ajan kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vietto merinovillainen kaulahuivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Väri

  • Kainuu
  • Korpi
Clear