Tallennettavat tiedot ja mihin niitä käytetään

Vieton asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan tietoja mm. tilausten käsittelemistä varten verkkokaupan tilausprosessissa. Näitä tietoja ovat asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista sekä tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista sekä mahdolliset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Henkilötietoja käytetään välttämättömimmän tilauskäsittelyn lisäksi Vieton asiakkaiden asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon, kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin, arviopyyntöihin ja suoramarkkinointiin.

Asiakkaalla on kuitenkin oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin kokonaan. Tästä tulee lähettää erillinen pyyntö. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille pois lukien palveluntarjoajamme, jotka tarvitsevat tietoja esimerkiksi maksuliikenteen ja tuotetoimitusten järjestämiseen, ja markkinointitoimenpiteiden ja tietojärjestelmien ylläpitämiseen. Lisäksi tietoja voidaan joutua luovuttamaan viranomaisille, jos he sitä edellyttävät.

Olemme sitoutuneet EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoihin ja kaikkia henkilötietoja käsitellään huolella ja luottamuksellisesti. Sivustomme on SSL-sertifioitu.

Asiakastietoja säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa vahvasti suojattuna palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Tietoihin ei pääse käsiksi muut kuin ne henkilöt, joiden työhön tietojen välttämätön käsittely kuuluu. Väliaikaiset paperitulosteet tuhotaan asianmukaisesti heti. Verkkokaupan asiakkaat voivat pyytää omien tietojensa tarkastamista ja poistamista.

Yhteystiedot:

Vietto

Kehruutie 1 LH 4

00410 Helsinki

Y-tunnus: 2151689-0

Puhelinnumero: 0407608119

Sähköposti: info@vietto.fi