100 % merinovilla

Pesu 30 astetta, silitys yhdellä pisteellä, ei rumpukuivausta. Kuosittele varovasti kosteana.

Villaneule ei kaipaa jatkuvaa vesipesua, vaan sille riittää usein tuulettaminen. Kun tilanne vaatii vesipesua, voit pestä neuleen joko varovaisesti käsin tai koneessa hellävaraisessa ohjelmassa (käsinpesuohjelma, villapesuohjelma) 30oC vedessä. Käytä villalle ja silkille tarkoitettua pesuainetta.

Pesun jälkeen neulevaate kannattaa muotoilla kuosiinsa kevyesti vetämällä ja kuivattaa tasossa. Silitä yhden pisteen lämmöllä (max 110°C).

Pehmeäpintaisiin neuleisiin saattaa hankauksesta syntyä nyppyjä. Nypyt voi poistaa käsin nyppimällä tai varovaisesti kashmirkammalla tai nypynpoistajalla, jonka jälkeen neuleen voi silittää höyryttämällä. Nyppyjä saattaa muodostua merinovillaneuleeseen aluksi, mutta se vähenee ajan kanssa.

96 % Bambu 4% Lycra

Pesu 30 asteessa, silitys yhdellä pisteellä, ei rumpukuivausta.

100 % luomupuuvilla

Pesu 40 asteessa, silitys kahdella pisteellä, ei runpukuivausta. Kuositeltava kosteana. Saattaa kutistua max 5 %, kutistuu enemmän pituussuunnassa.

100 % pellava

Pesu 60 asteessa, silitys kahdella tai jopa kolmella pisteellä, ei rumpukuivausta.

Silitä valkoiset pellavat kahdella pisteellä, kolmen pisteen silitys saattaa polttaa kankaan. Pellava kannattaa silittää kosteana. Voit alentaa pesulämpötilan 40 asteeseen.