Vieton ystävämyynti tekee paluun Malminkartanoon, Helsinkiin. Tapahtuma järjestetään useamman vuoden tauon jälkeen jälleen kivijalassa pelkän verkkotapahtuman sijaan. Ystävämyynti pidetään lauantaina 19.11.2022 Ompelimo M. Suvisen liikkeessä klo 11 – 16. Tapahtumaan tulee myyntiin samplekappaleita, värierien viimeisiä ja lievästi II-laatuisia tuotteita edullisin tasahinnoin. Kannattaa tulla tekemään edullisia löytöjä! Myös Vieton verkkokauppaan tulee Outlet-osioon myyntiin joitain tuotteita, mutta aletuotteiden valikoima tulee olemaan liikkeessä laajempi.

Tule tutustumaan suomalaiseen muotoiluun lähiössä, junalla pääsee perille tuossa tuokiossa. Ompelimo M.Suvinen sijaitsee osoitteessa Kehruutie 1 LH 4. Malminkartanoon on helppo tulla Kehäradan junalla (P tai I suunnasta riippuen). Ompelimo on Malminkartanon aseman tunnelin pohjoispäässä.