Blog


ONE HOT MINUTE! pop up shop @Lasipalatsi, Akkuna

Lokakuun puolessa välissä Lasipalatsin Akkuna tilan valtaa kymmenen mahtavaa suomalaista designin tekijää, kun ONE HOT MINUTE! pop up kauppa avaa ovensa. Tarjolla on huikea kirjo vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja jopa kalusteita. Vietto tuo pop up kauppaan kauden ihanimmat neuleet ja valikoituja klassikkotuotteita. ONE HOT MINUTE! avautuu maanantaina 13.10., avajaisia juhlitaan klo 18 alkaen. Kauppa on avoinna koko viikon sunnuntaihin saakka.

Liity ja seuraa tapahtuman ilmoituksia Facebookissa!

OneHotMinute!_pop_up_shop

It’s happening in the heart of Helsinki city on mid October: ten of the most intriguing Finnish designers take over Lasipalatsi Akkuna space. It’ll be full of superb inventive fashion, shoes, bags, jewellery and even furniture pieces. Vietto will bring in the most wonderful knit garments of the season plus some selected classic pieces of clothing. ONE HOT MINUTE! pop up shop opens on Monday the 13th of October and stays over for a week. On Monday evening celebrates the opening party starting at 6 pm.

Join and follow the event on Facebook!