Blog


Nepparitunika / The Long Popper tunic

Vietto nepparitunika on muunneltava epäsymmetrinen tunika, jossa on neppareita kaula-aukon ympärillä, kainaloissa ja vastinkappaleet liepeitten päissä. Vaatteen voi pukea todella monella eri tavalla.

Nepparitunika helma vapaana. The Long Popper tunic with hem hanging freely.

Vietto long convertible tunic has the same kind of asymmetric cut as the shorter tunic. Long tunic has poppers on the neckline, under arm, on the lapel ends and one extra popper on the frontside hem to form drapes and gorgeous shapes. Variations are endless!

 

Ota etulieve ja kierrä sitä. Kiinnitä lieve kulmasta vastakkaisen puolen kaula-aukon neppariin. Voit
kiinnittää myös toisen etureunan nepparin kainaloon, jolloin lieve pysyy hyvin paikoillaan, mutta nepparin voi jättää myös auki.
 

Take the frontside lapel, twist it and attach the corner popper to the opposite side neckline popper. Then you can attach the other popper on the edge of the hem under arm to keep it on place. You can also leave it unattached and

hang freely.

 

 


Voit käyttää tunikaa myös drapeeraus takana. Kiinnitä takalieve joko kainaloon tai kaula-aukon
neppariin olan yli. Tällöin tunika on edestä sileä ja

minimalistinen.


You can also wear the long tunic with drape on the backside, just attach the backside lapel to the opposite side neckline popper or to the under arm popper. Then the fronside looks quite sleek and simple.