Blog


Nepparipaita / The short Popper tunic

Vietto nepparipaita on muunneltava, epäsymmetrinen paita, jossa on neppareita kaula-aukon ympärillä, kainaloissa ja vastinkappaleet liepeitten päissä. Vaatteen voi pukea todella monella eri tavalla.

Nepparipaita helma vapaana. The short Popper tunic with hem hanging freely.
 

Vietto convertible tunic has an free flowing, asymmetric cut. Tunic has poppers on the neckline, underarm, on the lapel ends and one extra popper on the front side hem to form drapes and gorgeous shapes. Variations are endless!
 
 


 
Tartu etummaiseen etuliepeeseen ja kierrä sitä. Kiinnitä lieve kulmasta vastakkaisen puolen kaula-aukon neppariin. Voit kiinnittää myös toisen etureunan nepparin kainaloon, jolloin lieve pysyy hyvin paikoillaan, mutta sen voi jättää myös auki.
 

Take the frontside lapel, twist it and attach the corner popper to the opposite side neckline popper. Then you can attach the other popper on the edge of the hem under arm to keep it on place. You can also leave it unattached and hang freely.

 

Kiinnitä etupuolen lieve samanpuoleiseen kaula-aukon tai kainaloneppariin. Kiinnitä takalieve samanpuoleiseen kainaloneppariin. Näin saat mielenkiintoisen yläosan, jossa ei ole epäsymmetristä muotoa.
 

Attach the frontside lapel to the same side neckline popper. You can also attach the backline popper under arm (or both of them under arm) so you get voluminous shirt without asymmetric look.