Blog


Nepparineuletakki / The Popper cardigan

Villaisessa Vietto nepparineuletakissa on kiinnityksenä neppareita, jotka voi laittaa kiinni eri tavoin. Takin sisäpuolella on solmittava ohut vyö, jolla takin saa istumaan selästä kauniisti. Jos et halua käyttää sisäpuolen nauhaa, sen voi leikata saksilla pois.

 

Vietto Popper cardigan has poppers on the neckline, under arm, and the matching poppers on the lapel ends for closure. You may attach the poppers many different ways. There’s also thin ribbon inside the cardigan to tighten the cardi and make it fit nicely on the back.
 
Kiinnitä toinen etukulma kainaloneppariin neuletakin sisäpuolella ja toinen etukulma kaula-aukon reunaan. Voit sitoa neuletakin sisällä olevan ohuen nauhan, jolloin saat selkäpuolen istumaan kauniisti.

Other lapel has been attached to the under arm inside, other lapel’s been attached to the neckline. The ribbon has been tightened, so the cardi fits nicely on the waist.

 

Neuletakin voi kiinnittää epäsymmetrisesti, kuvassa toinen etukulma on kiinnitetty neuletakin sisäpuolella kainaloon, ja toinen etukulma on jätetty roikkumaan. Toisessa kuvassa sisällä oleva nauha on sidottu, jotta neuletakki istuu selästä.

You can close the cardigan asymmetricly, in the picture the other lapel’s been attached to the under arm popper inside the cardigan. Other picture shows how the cardigan looks when the ribbon’s been tightened.