Blog


Nepparimekko / The Popper dress

Vietto nepparimekko on muunneltava epäsymmetrinen mekko, jossa on neppareita kaula-aukon ympärillä, kainaloissa, vyötäröllä ja vastinkappaleet liepeitten päissä ja helmassa. Vaatteen voi pukea todella monella eri tavalla.

 

Vietto convertible dress has an asymmetric cut. Dress has poppers on the neckline, under arm, asymmetricly on waist, on the lapel ends and on the middle of the hem to form drapes and gorgeous shapes. Variations are endless!


Nepparimekko helma vapaasti roikkuen. Voit kiinnittää epäsymmetrisen osan keskellä olevat nepparit yhteen, jolloin mekkoon ei tule pitkää halkiota.

 

The Popper dress with hem hanging freely. You may attach the middle poppers on the hem together so there won’t be too long slit in the hem.

 

  Kierrä etulievettä ja kiinnitä kulma vyötärölle. Voit kiinnittää takaliepeen selän takaa kiertäen kainaloon tai jättää sen roikkumaan vapaasti.

 

Take the frontside lapel, twist it and attach the corner popper to the opposite side waist popper. Then you can attach the backside lapel behind your back to the under arm popper on the opposite side. You can also leave it unattached and hang freely.

 

Voit tehdä drapeerauksen vain takapuolelle, jolloin etupuoli on sileä ja yksinkertainen. Kierrä ja kiinnitä takalieve joko kainaloon tai vyötärölle.
 

You can also wear the dress with drape on the backside, just attach the backside lapel to the opposite side under arm popper or to the waist popper. Then the fronside looks quite sleek and simple.