Blog


Nepparihame / The Popper skirt

Vietto nepparihame on epäsymmetrinen runsas hame, jossa on neppareita vyötäröllä ja vastinkappaleet liepeitten päissä. Hameen voi pukea todella monella eri tavalla, myös topiksi. Vääriä tapoja hameen käyttöön ei ole, vain mielikuvistus on rajana. Tässä kuitenkin joitain vihjeitä hameen muunteluun.

Jotta näiden vihjeiden seuraaminen on helpompaa, pue hame niin, että liepeet joissa on kaksi nepparia tulevat eteen (ks. alla oleva kuva). Voit siis toki pukea sen miten päin vaan, mutta tämä helpottaa ohjeiden seuraamista.
 

Nepparihame helma vapaana. The Popper skirt with hem hanging freely.

 

The Vietto Popper skirt is very versatile garment, it can be wear tens of different ways, also as a top. There are no wrong ways of wearing the skirt, just feel free to try anything out. Here are some tips to get started!

For following these tips, wear the Popper skirt the lapels with two poppers in the front. If you look closely you can notice it in the picture above.  Valitse vasemmanpuoleinen etulieve, kierrä sitä ja kiinnitä vastakkaiselle puolelle vyötärölle. Kiinnitä vasemman puoleinen takalieve saman puoleiseen neppariin vyötärölle.

  

 Pick the lefthand front lapel, twist it and attach to the waist on the opposite side. Then attach the lefthand backside lapel to the waist on the same side.
 

 

Kiinnitä etu- ja takaliepeitten nepparit yhteen. Kiinnitä keskellä sivulla oleva helmaneppari vyötärölle molemmilla puolilla. Kierrä yhdistettyjä liepeitä ja kiinnitä vyötärölle. Tee sama toiselle puolelle.
 

 Attach the frontside and the backside lapels together. Attach the middle hem popper to the waist. Then take the double lapel, twist it and attach to the waist on the free spot. Repeat on the other side.